Завршна сметка 2020

SPD_Budzetski_korisnici 787 2020 SPD_Budzetski_korisnici 603 2020 DE_Budzetski_korisnici (1)787 2020 DE_Budzetski_korisnici (1)603 2020 BS_Budzetski_korisnici-603 2020 BS_Budzetski_korisnici 787 2020 BPR_Budzetski_korisnici 787 2020... View Article

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани посетители,   Започнувајќи од денес (03.07.2020), НУ Спомен куќа на Мајка Тереза, е повторно отворена за сите посетители. Поради... View Article

ИЗВЕСТУВАЊЕ

НУ Спомен куќа на Мајка Тереза следејќи ги препораките на Владата на РСМ за избегнување на поголеми јавни собири, ќе... View Article

Завршна сметка – 2019

BPR_Budzetski_korisnici 6032019 -1 BPR_Budzetski_korisnici 787 2019 -2 BS_Budzetski_korisnici 787 2019 -3 BS_Budzetski_korisnici-603 2019 -4 DE_Budzetski_korisnici (1)603 2019 -5 DE_Budzetski_korisnici (1)787... View Article

Буџетска сметка 2019

BPR_Budzetski_korisnici 6032018 BS_Budzetski_korisnici-603 2018 DE Budzetski_korisnici (1)603 2018 finansiski izvestaj 603 Majka Tereza 2018

Информација за посетителите

Почитувани посетители, заради големата фреквенција на туристи и потребата од одржување на музејот, ве информираме дека отсега галеријата ќе биде... View Article