Двете рози на Исус

НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје со големо задоволство Ви ја најавува претстојната меѓународна изложба “Двете рози на... View Article

Проблеми и недостатоци

Директорот на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза, г. Насер Цури, веднаш по преземањето на функцијата се заложи за решавање... View Article