Кустосите на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје беа дел од семинарот “Стандарди и ракување при транспорт на заштитени движни културна добра во земјава и во странство”

На 18ти ноември 2022 година кустосите мр. Андриана Јелиќ, Цветанка Вучковска – Митовска и Снежана Алексовска беа дел од семинарот... View Article