Маски

Памучна заштитна маска со ликот на Мајка Тереза Рачна изработка 150 денари

Магнети

Магнети изработени на двобоен АБС Рачна изработка 200 денари

Крст „Распетие Христово“

Карактеритики на сувенирот  Изработка: Крст „Распетие Христово“ – Манастир св. Ѓорѓи Полошки 1584, Кавадарци Рачна изработка – кованица од месинг... View Article

Брош од крајот на 19 век

Карактеритики на сувенирот  Изработка: Брош од крајот на 19 век Рачна изработка, кованица од месинг Димензии: 30cm  x  27cm Цена:... View Article

Диптих на дрво

Карактеритики на сувенирот  Изработка: Принт на дрво Димензии: 9,5cm  x  6cm Цена: 120ден.