Ciceronet nga IN Shtëpia përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup, pjesë e punëtorisë praktike “Tregim vizual”

Sot ciceronet tona Andriana Jeliq dhe Cvetanka Vuçkovska Mitovska morën pjesë në punëtorinë praktike “Tregim vizual” për vizitorët me aftësi të kufizuara organizuar nga IN Muzeu i Republikës së Maqedonisë së Veriut. Shprehim mirënjohjen tonë për angazhimin e tyre frymëzues në arritjen e qëllimit për ta bërë artin dhe kulturën të arritshëm për të gjithë!

Ne vazhdojmë të krijojmë një hapësirë ​​ku të gjithë do të ndjehen të mirëpritur për të hulumtuar jetën dhe veprën e Nënës Terezë.