Kartolina me mendime nga Nënë Tereza e Shenjtë

Në dyqanin tonë të suvenireve mund të blini letra me mendime nga Nënë Tereza e Shenjtë në dhjetë gjuhë: maqedonisht, anglisht, kroatisht, italisht, shqip, gjermanisht, spanjisht, frëngjisht dhe gjuhë sllave.

Ndani këto mendime të bukura me miqtë tuaj në të gjithë botën:

“Fryti i heshtjes është lutja.
Fryti i lutjes është besimi.
Fryti i besimit është dashuria.
Fryti i dashurisë është shërbesa.
Fryti i shërbimit është paqja.”