Kuti temjani me një portret të Nënë Terezës

12

Temjan (Greqisht: λιβάνι; Latinisht: Olibanum) është një rrëshirë aromatike që përfitohet nga pema e Boswellia, gjinia Boswellia sacra, Boswellia thurifera, Boswellia frereana. Gjatë djegies temjani zhvillon një erë veçanërisht të fortë dhe jashtëzakonisht të këndshme. Përdoret për qëllime fetare, në prodhimin e parfumeve, në Aromaterapi , në mjekësinë tradicionale.

 

 

Karakteristikat e suvenirit

Përpunimi: I drurit
Dimensionet: 5х5х3 cm
Çmimi: 240 denarë