Medalje bronzi Nënë Tereza

Me rastin e 100 vjetorit të lindjes së Nënë Terezës, është përpunuar një medaljon me imazhin e saj. Medaljoni është me dimension 4,5 cm nga bronzi. Në anën e përparme të medaljonit është imazhi i Nënë Terezës, dhe në anën e pasme është një figurë e Shtëpisë Përkujtimore – Shtëpia e Nënë Terezës.

25

Ana e përparme: Fytyra e Nënë Terezës

Reversë: Shtëpia Përkujtimore

Përmasat: 4,5 cm

Materiali: bronz me shtresë ari

Çmimi: 600 denarë