Честит Рамазан Бајрам

НУ Спомен куќа на Мајка Тереза им го честита Рамазан Бајрам на сите верници од муслиманска вероисповед. Со искрени желби... View Article

ИЗВЕСТУВАЊЕ

НУ Спомен куќа на Мајка Тереза официјално се враќа на старото работно време. Музејот е отворен за посета секој ден.... View Article

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради полицискиот час, НУ Спомен куќа на Мајка Тереза, во периодот од 6ти до 20ти април 2021 година ќе работи... View Article

Завршна сметка 2020

SPD_Budzetski_korisnici 787 2020 SPD_Budzetski_korisnici 603 2020 DE_Budzetski_korisnici (1)787 2020 DE_Budzetski_korisnici (1)603 2020 BS_Budzetski_korisnici-603 2020 BS_Budzetski_korisnici 787 2020 BPR_Budzetski_korisnici 787 2020... View Article

НУ Спомен куќа на Мајка Тереза


ул. „Македонија“ бр. 9, 1000 Скопје

+389 (0) 2 3290 674

info@memorialhouseofmotherteresa.com