Pllaka qelqi me qelq Murano me thënie të Nënë Terezës

13Pllaka qelqi Murano me imazhin e Nënë Terezës dhe thënien e saj në 10 gjuhë: maqedonisht, anglisht, kroatisht, italisht, shqip, gjermanisht, spanjisht, frëngjisht dhe gjuhë sllave.

 

Karakteristikat e suvenirit

Përpunimi: Qelqi Murano
Dimensionet: 6×10 cm
Çmimi: 360 denarë