Portret i Nënë Terezës në argjend (punuar me dorë)

16Me filigranin teknik të bërë nga peri i argjendtë paraqiten forma të ndryshme që janë tipike të traditës popullore maqedonase. Është ky kombinim i drurit dhe filigranit nga argjendi, në mjedisin e së cilës është portreti i Nënë Terezës, një shfaqje e shkëlqyeshme e lidhjes së Nënë Terezës me rajonin e saj nga vinte.

Karakteristikat e suvenirit

Përpunimi: Argjend në kornizë druri
Dimensionet: 15.6×13 cm
Çmimi: 2500 denarë