Shënues i librave me medalje Nënë Tereza

15

„Të bëni gjëra të zakonshme me dashuri të jashtëzakonshme “është thënie mendimi e Nënë Terezës, të cilën ju mund të mbani mend gjatë leximit të librave tuaj të preferuar. Shënuesit për libra unik të tekstileve me një medalje të bashkangjitur me imazhin e Nënë Terezës.

 

Karakteristikat e suvenirit

Përpunimi: tekstile dhe bronzi

Dimensionet: 24×4,5 cm

Çmimi: 240 denarë