Shënues për libra “Falje” me medaljon Nënë Tereza

10Dashamirët e fjalës së shkruar janë gjithmonë në kërkim të faqeshënuesve në lidhje me librat e preferuar. Në dyqanin tonë të suvenireve mund të gjeni faqeshënues me imazhin e Nënë Terezës nga pjesa e përparme dhe në anën e pasme është kënga e bukur “Falja” në gjuhën maqedonase, kroate, shqipe, angleze, italiane, polake dhe japoneze. Një medaljon me imazhin e Nënë Terezës është e bashkangjitur në faqeshënues.

Kënga “Falja” është shkruar nga Nënë Tereza (atëherë e reja Gonxhe Bojaxhiu) kur ajo largohet nga Shkupi në vitin 1928.

Karakteristikat e suvenirit

Përpunimi: Letër e plastifikuar (shënjues) dhe bronz (medaljon) –
Dimensionet: 21х5 cm
Çmimi: 150 denarë