U nënshkrua memorandum bashkëpunimi me IN Muzeu i luftës së Maqedonisë për pavarësi – Shkup

V.d. drejtoresha e IN Shtëpia Përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup, Sonja Kuzmanovska dhe v.d. drejtoresha e IN Muzeu i luftës së Maqedonisë për pavarësi – Shkup, Ana Kitanoviq, sot nënshkroi memorandum bashkëpunimi me qëllim të realizimit të projekteve, ekspozitave dhe aktiviteteve të përbashkëta, si dhe pasurimin e përmbajtjeve kulturore për qytetarët dhe turistët që qëndrojnë në Shkup.