Студенти од University of South-East Norway на посета на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза

Група студенти и професори од University of South – East Norway, ја посетија Спомен куќата на Мајка Тереза – Скопје, каде од блиску се запознаа со ликот и делото на Гонџе Бојаџиу – Мајка Тереза.