Dragana Brajoviq, bashkeshortja e kryetarit te Kuvendit te Malit te Zi, ne vizite te Shtepise memoriale te Nenes Tereze

Dje, me 23 janar 2019 ne vizite te Shtepise memoriale Nena Tereze ishte bashkeshortja e kryetarit te Kuvendit te Malit te Zi, Dragana Brajoviq. Ne nje atmosfere te ngrohte ajo е shqyrtoi ekspoziten e muzeut dhe u nenshkrua ne librin e pershtypjeve.