Dyqani i suvenireve ndodhet ne hyrje te IN Shtepia Perkujtimore e Nenes Tereze

Ne te mund te gjeni nje oferte te pasur me suvenire: suvenite me imazhin e Nenes Tereze, suvenire te frymezuara nga trashegimia kulturore e Maqedonise, libra per jeten dhe vepren e Nenes Tereze, monedha per koleksioniste, kartolina dhe me shume.

Orari i punes:

E hene – e premte 09:00 – 20:00

E shtune 09:00 – 14:00

Kontaktoni: (+389) 3296-086