15 vjetori i vdekjes të themelueses së lëvizjes, Kjara Lubik dhe promovimi i librit te saj

Lëvizja Fokolare, më 19 mars 2023, në hapësirat e IN Shtëpia Përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup, e shënoi 15 vjetorin e vdekjes të themelueses së lëvizjes, Kjara Lubik.

Me këtë rast u promovua edhe botimi i librit të saj në gjuhën maqedonase “Çdo moment është dhuratë”.