Ministresha e Punëve të Jashtme dhe Kulturës së Indisë në vizitë të IN Shtëpia Përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup

Sot, më 10 korrik 2023 IN Shtëpia Përkujtimore të Nënës Terezë – Shkup e vizitoi Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Kulturës së Indisë, znj. Meenakshi Lekhi. Ajo u prit nga drejtori i institucionit z. Naser Curri dhe nëpër ekspozitën e përhershme të muzeut e udhëzoi ciceronja Snezhana Aleksovska. Në fund të vizitës ajo u nënshkrua në librin e përshtypjeve.