Ditët e Nënës Terezë

IN Shtëpia përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup ju fton në manifestimet e organizuara me rastin e lindjes, vdekjes dhe kanonizimit të Shenjtores Nënë Terezë.
Në kuadër të ngjarjes janë të organizuara aktivitete ditore që këtë vit do të zgjatin nga 25 gushti e deri më 5 shtator dhe do të mbahen në hapësirat e IN Shtëpia memoriale e Nënës Terezë.