Drejtori i IN Shtëpia Përkujtimore e Nënës Terezë në takim me z. Dom Lush Gjergji

Ме 08 shkurt 2023 drejtori i IN Shtëpia Përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup u takua me z. Dom Lush Gjergjin, në rezidencën e tij, në Katedralen Nënë Tereza në Prishtinë. Takimi ishte miqësorë dhe profesional. U diskutua për shumë çështje, mes tjerave edhe për një bashkëpunim më të denjë.