Drejtori i IN Shtepia perkujtimore e Nenes Tereze – Shkup ne takim me sekretarin gjeneral te Kryqit te Kuq te RMV

Sot drejtori i IN Shtëpia përkujtimore e Nënës Terezë-Shkup. z. Naser Curi, kishte takim me sekretarin gjeneral të Kryqit të Kuq të RMV- së, z. Sait Saiti, ku diskutuan lidhur me fatkeqësinë që i ndodhi Republikës së Turqisë dhe lidhur me ndihmat eventuale që mund t’i japin personat fizik dhe subjektet juridike.

Në këto momente të rënda ndajmë dhembjen me popullin Turk dhe shpresojmë që tragjedi të tilla të mos përsëriten.