Drejtori i Shtëpisë Përkujtimore në vizitë të QIK-ut të RMV-së në Sofje

Drejtori i IN Shtëpia Përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup, z. Naser Curri në vizitë të QIK-ut të RMV-së në Sofje.

Në vizitën e shoqëroi znj. Agneza Rusi Popovska, ambasadore e RMV-së në Bullgari, dhe u bisedua për realizimin e projekteve të përbashkëta në vitin e ardhshëm.