Hapja e ekspozitës “Nënë Tereza – Nga Shkupi në Kalkutë”

Fotografi nga hapja e ekspozitës “Nënë Tereza – Nga Shkupi në Kalkutë” nga rektori i Universitetit “Nënë Tereza”, z. Izet Zeqiri, dhe manifestimi “Ditët e Nënës Terezë”.