Informacion për vizitorët

Të nderuar vizitorë, për shkak të frekuentimit të lartë të turistëve dhe nevojës për mirëmbajtjen e muzeut, ju njoftojmë që nga tani në galeri do të mbyllet kohë pas kohe për pastrim në kushtet e mëposhtme:

11:00-11:15

13:00-13:15

15:00-15:115

17:00-17:15

Tualetet do të mbyllen nga ora 13:00 deri në orën 14:00 dhe nga ora 19:00 deri në orën 20:00

Faleminderit paraprakisht për durimin tuaj!