KONCERT E KAMERA HOR “SAKRUM” NGA LUBLIN, POLAND

KONCERT E KAMERA HOR “SAKRUM” NGA LUBLIN, POLAND

Të hënën, më 23 korrik, në orën 19:00 në bodrumin e Shtëpisë përkujtimore të Nënë Terezës, do të mbahet një koncert i dhomës së dhomës Kameralny Chór “Sacrum” nga Lublin, Poloni.
Ata do të paraqiten me repertorin e tyre të mbushur me këngë nga muzikë të shenjtë ortodokse dhe katolike, si dhe këngë tradicionale polake. Kori është nën drejtimin e dirigjentit të Angelica Ivaniciuk.
Hyrja është falas, ju lutem!