Ministresha e mbrojtes te Republikes se Austrise ne vizite te IN Shtepia Perkujtimore e Nenes Tereze – Shkup

Dje ne vizite te IN Shtepia Perkujtimore e Nenes Tereze – Shkup ishte ministresha e mbrojtes te Republikes se Austrise, Klaudia Taner dhe ambasadori i Republikes se Austrise, Georg Woutsas . Ato i priti drejtori i Shtepise Perkujtimore, z. Naser Curri dhe neper ekspoziten i udheheqi ciceroni Snezhana Aleksovska.