Ministri i Shoqërise Informatike dhe Administratës në vizitë të IN Shtëpia përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup

Me 17 tetor IN Shtëpia përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup e vizitoi Ministri i Shoqërise Informatike dhe Administratës, Admirim Aliti.

Atë e priti drejtori i institucionit, Naser Curri, i cili ja prezantoi ekspozitën e përhershme të muzeut dhe biseduan për bashkëpunime në të ardhmen.