NJOFTIM

Të nderuar vizitorë,

Duke filluar nga sot (03.07.2020), IN Shtëpia Përkujtimore e Nënës Terezë është sërish e hapur për të gjithë vizitorët. Për shkak të madhësisë së hapësirës së galerisë, do të lejohen deri më 5 vizitorë. Kur vizitoni muzeun, ju lutemi respektoni masat dhe rekomandimet për mbrojtjen dhe parandalimin nga virusi korona (COVID 19).