NJOFTIM

IN Shtëpia Përkujtimore e Nënës Terezë është kthyer zyrtarisht në orarin e vjetër. Muzeu është i hapur për vizita çdo ditë.

E hënë – e premte 09:00-20:00

E shtunë – e diel 09:00-14:00

Vizitori i fundit hyn 15 minuta para përfundimit të orarit të punës. Kur vizitoni muzeun, ju lutemi respektoni masat dhe rekomandimet për mbrojtjen dhe parandalimin nga virusi korona (COVID 19).