Nxënës nga SHFK „Zhivko Brajkovski“ – Shkup në vizitë të IN Shtëpia përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup

Sot për vizitë të IN Shtëpia përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup, ishin një grup nxënësish nga SHFK „Zhivko Brajkovski” – Shkup, sëbashku me një grup nxënësish dhe profesorët e tyre nga Portugalia, Polonia dhe Italia. E gjithë kjo në kuadër të realizimit të projektit: “Erasmus + Respect: Responsible education against violence” (Edukim i përgjegjshëm kundër dhunës).