Promovim i librit “Dardanet”

Agjencioni per zbatimin e gjuhes ne RMV, Akademia e Studimeve Albanologjike dhe IN Shtepia perkujtimore e Nenes Tereze – Shkup, promovuan vepren arkeologjike „Dardanet“ te autorit profesor dr. Luan Perzhita.

Me kete rast promovimi drejtori i IN Shtepia perkujtimore e Nenes Tereze – Shkup, Naser Curri, e pershendeti autorin e librit, e pergezoi per punen e tij dhe i uroi te vazhdon me kerkimet e thelluara.