Promovim i librit “Raportet e gazetave zvicerane për Nënë Terezën”

Sot Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore dhe Kulturore të Shqiptarëve promovoi librin “Raportet e gazetave zvicerane për Nënë Terezën” nga Zef Noka.

Në promovimin drejtori i IN Shtëpia Përkujtimore e Nënës Terezë, z. Naser Curr ishte e ftuar për t’iu drejtuar të pranishmëve.