Promovim kënge kushtuar Nënës Terezë

Në vazhdën e aktiviteteve kushtuar manifestimit “Ditët e Nënës Terezë”, më 29 gusht në IN Shtëpia Përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup u promovua një këngë dhe video material kushtuar Nënës Terezë.