Rektori i Universitetit “Nëna Terezë”- Shkup, z. Izet Zeqiri në vizitë të IN Shtëpia Përkujtimore e Nënës Terezë-Shkup

Sot, për vizitë në IN Shtëpia Përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup, ishte Rektori i Universitetit “Nëna Terezë”- Shkup, z. Izet Zeqiri. Në takimin me drejtorin z. Naser Curri u bisedu për shumë çështje, theks i veçantë u vendos në mënyrën dhe mundësitë e bashkëpunimit ndërmjet dy institucionet.