Shënimi i “Ditëve të Nënës Terezë”

IN Shtëpia përkujtimore e Nënë Terezës ju fton në manifestimet e organizuara me rastin e lindjes, vdekjes dhe shenjtërimit të Nënës Terezë.

Ngjarja do të mbahet në hapësirat e IN Shtëpia përkujtimore e Nënës Terezë dhe do të zhvillohet nga data 26 gusht deri më 5 shtator.

Në kuadër të ngjarjes janë të organizuara aktivitete ditore, programin e të cilës do ta gjeni më poshtë.