Shtesë e re në arkivin e IN Shtëpia përkujtimore e Nënës Terezë

Sot, më 20 tetor 2022, për kënaqësinë tonë të madhe na vizitoi Dr.Vladimir Naumovski, i cili shprehi dëshirën për të pasuruar arkivin e IN Shtëpia përkujtimore e Nënës Terezë.

Dr. Vladimir Naumovski është ish-ministër nga viti 1996 deri në vitin 1998 dhe kryetar aktual i Komisionit për Mbrojtjen e Konkurrencës. Naumovski dikur ishte kryetar i delegacionit shtetëror që ishte në Kalkutë për varrimin e Nënës Terezë në vitin 1997. Me këtë rast arkivi ynë u pasurua me foto nga ngjarja. Ai u prit nga drejtori z. Naser Curri. Në takim u diskutua edhe për bashkëpunime të mundshme të mëtejshme, i cili i dha një falënderim.