Takim i drejtorit të IN Shtëpia Përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup me ministreshën e Kulturës

Drejtori i IN Shtëpia Përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup sot kishte takim me ministreshën e Kulturës Bisera Kostadinovska-Stojçevska. Në takim u diskutua për projektet që planifikohen të realizohen në vitin 2023 dhe problemet me të cilat po përballet institucioni.