Takim profesional i drejtorit të IN Shtëpia Përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup me drejtoreshën e QSHSHMB “Ilija Nikollovski – Lluj”

Takim miqësorë dhe profesional i drejtorit të IN Shtëpia Përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup, z. Naser Curri me drejtoreshën e QSHSHMB “Ilija Nikollovski – Lluj” znj. Danica Stojanova.

Në takim u diskutua lidhur me realizimin e disa projekteve të përbashkëta në të ardhmen.