Takim zyrtar i drejtorit të Shtëpisë Përkujtimore me ambasadoren e RMV-së ne Sofje

Me 21.11.2023 në vizitë dhe takim zyrtar me ambasadoren e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në Sofje – Bullgari,znj. Agneza Rusi Popovska, ishte drejtori i IN Shtëpia Përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup, z. Naser Curri.

Temë e bisedimeve ishte bashkëpunimi dhe planifikimi i aktiviteteve për vitin e ardhshëm dhe vitet në vijim.