U.d. ambasadori i RMV-së në Rumani në vizitë në IN Shtëpia Përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup

Më 02.11.2023, për vizitë në IN Shtëpia Përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup, ishte u.d. ambasador i RMV-së në Rumani, z. Muharem Mexhiti, i cili me drejtorin e Shtëpisë Perkujtimore, z. Naser Curri, për realizimin e projektit “Nga Shkupi deri në qiell” në Temishoara, koordinonin punët. Një faleminderim të veçantë edhe deri te konzuli i nderit i RMV-së në Rumani, z. Pavel Ernest Dupta, për ndihmën dhe koordinimin. Mes tjerave,drejtorin i Shtëpisë Perkujtimore u.d. ambasadorin e informoi per projektin e realizuar.