Vizitat në Shtëpinë përkujtimore të Nënë Terezës gjatë BERZH

Brenda Ditëve Evropiane të Trashëgimisë Kulturore mund të vizitoni Shtëpinë përkujtimore të Nënë Terezës në kohën standarde:

E hënë – E premte 09:00 – 20:00
(Vizitorët e fundit hyjnë 19:45)
Të shtunën – Të dielën 09:00 – 14:00
(Vizitorët e fundit hyjnë 13:45)

Përveç ekspozitës së përhershme, ju mund të vizitoni ekspozitën “Trashëgimia e Nënë Terezës” (në amfiteatrin e bodrumit)

Hyrja për ekspozitë dhe ekspozita është e lirë!