Znj. Melehate Qazimi ne vizite te IN Shtepia memoriale e Nene Terezes

Sot, me 20 korrik, IN Shtëpia memoriale e Nënë Terezës e vizitoi znj.Melehate Qazimi. Ajo së shpejti do të na përfaqësoj në ambasadën Zvicrane.
Atë e priti drejtori i institucionit, Naser Curri, i cili e prezentoi ekspoziten e muzeut si dhe diskutuan për aktivitete dhe bashkëpunime në të ardhmen.